Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vinduer og døre udskiftes og repareres

​Hos Tømrerfirmaet Lars Mortensen er udskiftning og reparation af døre og vinduer et af vores specialer. Vi tilbyder mange forskellige typer af løsninger inden for vinduer og døre. Gennem tiden har vi oparbejdet stor ekspertise inden for området og reparerer og udskifter alle typer vinduer og termoruder, hvad end der er tale om store glaspartier, små sprossede bondevinduer eller tykke egetræsdøre.

Vi rådgiver vores kunder i forhold til den rigtige løsning, så farver, størrelse og udseende passer med jeres stil. Vi foretager udskiftning og reparation af vinduer og døre i Ringe og på resten af Fyn. Vi kommer ud til dig, hvor vi tager mål, så det hele passer, når vi skal montere de nye døre og vinduer. Inden vi monterer de nye vinduer og døre, har du selvfølgelig selv valgt, hvilken du vil have udskiftet til.

Minimér din varmeregning ved udskiftning af vinduer og døre

Vi varetager især mange opgaver inden for udskiftning til nye lavenergivinduer. I dag er det nemlig muligt at spare mange penge på varmeregningen, hvis dine ældre og utætte vinduer bliver udskiftet til nye, tætte og mere energivenlige vinduer, der holder på varmen. Med nye lavenergivinduer er det ligeledes muligt at forbedre boligens indeklima, ligesom nye vinduer i en bedre energiklasse naturligvis også er med til at hæve boligens værdi i en eventuel salgssituation.

Vi ordner det hele

Vi kan levere alle typer vinduer og døre fra alle leverandører og leverer altid et færdigt stykke arbejde. Det betyder, at vi ikke blot står for selve leveringen og udskiftningen. Vi sørger selvfølgelig også for demontering og bortskaffelse af de gamle vinduer og døre, ligesom vi altid afslutter udskiftningen med en smuk finish med alt fra tætninger, fugearbejde, sålbænke og alt andet arbejde i forbindelse med udskiftningen. Vi foretager udskiftning og reparation af vinduer og døre i Ringe og Fyn.

Kontakt os i dag på telefon 22 47 11 51 eller e-mail tflars@hotmail.dk for et uforpligtende tilbud. 

Kunderne siger​​​

Lars har været flink hele vejen igennem og har givet os en rigtig god pris.

Rasmus Nielsen

Lars udført det aftale arbejde og sørgede for at opdater os hele tiden for at kunne følge projektet.

Morten Sørensen

Lars har leveret et fantastisk stykke arbejde, og det blev leveret til tiden.

Katrine Petersen

Kontaktinformationer

Tømrerfirmaet Lars Mortensen

Freltoftevej 81, 5792 Årslev

CVR: 34439168

Telefon: 22 47 11 51

E-mail: tflars@hotmail.dk