Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Energirenovering kan spare dig for mange penge

Vil du fremtidssikre din bolig, så skal du lade Tømrerfirmaet Lars Mortensen stå for energirenovering af din bolig. Det er en god idé at energioptimere, fordi det afgiver mindre CO2, det er derfor bedre for miljøet. Når man energirenoverer, sparer man på varmen, det er en økonomisk investering, som betaler sig i længden. Ikke nok med, at du gør noget godt for miljøet, så gør du også noget godt for dig selv og din økonomi.

Alt inden for energirenovering

Tømrerfirmaet Lars Mortensen kan lave alt inden for energirenovering, så du får optimeret din bolig bedst muligt. Der kan også udføres almindelig isoleringsarbejde. Vi kan tilbyde energirenovering af hele din bolig, eller når vi renoverer eller bygger til dit hjem. Hvis du vælger at energirenovere ved at udskifte vinduer og døre, så får du den bedste effekt, hvis du både udskifter døre og vinduer.

Når du får en energirenovering af din bolig, energioptimerer du din bolig og får hermed del i mange besparelser.

Hvad kan du energirenovere?

Energirenovering kan foregå mange forskellige steder i boligen og det afhænger af din hustype, hvad der bedst kan betale sig for dig. Du kan energirenovere ved at udskifte og renovere tag- og loftkonstruktioner, facade, vinduer og døre, gulv, terrændæk og kælder, ventilation og tætning og varmeinstallationer.

Vi udfører energirenovering i Ringe og på hele Fyn. Kontakt os i dag, hvis du vil høre nærmere om mulighederne for renovering af din bolig, så finder vi sammen den bedste løsning til dig. Vi kan kontaktes på telefon 22 47 11 51 eller på e-mail tflars@hotmail.dk​.

Kunderne siger​​​

Lars har været flink hele vejen igennem og har givet os en rigtig god pris.

Rasmus Nielsen

Lars udført det aftale arbejde og sørgede for at opdater os hele tiden for at kunne følge projektet.

Morten Sørensen

Lars har leveret et fantastisk stykke arbejde, og det blev leveret til tiden.

Katrine Petersen

Kontaktinformationer

Tømrerfirmaet Lars Mortensen

Freltoftevej 81, 5792 Årslev

CVR: 34439168

Telefon: 22 47 11 51

E-mail: tflars@hotmail.dk