Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet Lars Mortensen – den alsidige, ansvarsbevidste tømrer på Midtfyn der løser alle opgaver

Tømrerfirmaet Lars Mortensen, din tømrer på Midtfyn, i Svendborg, Nyborg, Fåborg og Ringe, er en seriøs og kvalitetsbevidst virksomhed, som udfører millimeter præcist tømrerarbejde overalt på Fyn til den rigtige pris. Vi påtager os alle tømrer- og montagearbejder, alt fra traditionelt tømrerarbejde til renoveringsopgaver, tagarbejde, udskiftning af døre og vinduer, køkken renovering og meget mere, for os er ingen opgave for stor og ingen for lille.


Vi har domicil i Langeskov på Fyn og leverer altid kvalitets håndværk til den helt rigtige pris, sørger for til enhver tid at overholde alle aftaler og garanterer færdigt arbejde til tiden – og vi kommer overalt på Fyn.


Trænger dit tag til et kvalificeret tagtjek, så kommer vi gerne ud og besigtiger dit tag. Reparation eller nyt tag, det tager vi stilling til i fællesskab efter en grundig besigtigelse. Og vi giver dig gerne et for dig helt uforpligtigende tilbud uden nogen form for omkostninger.


Går du med planer om et nyt køkken, så er Tømrerfirmaet Lars Mortensen på pletten med et dugfrisk og attraktivt tilbud, som du i ro og mag kan tage stilling til. Vi har renoveret mængder af køkkener til vores kunders fulde tilfredshed, se blot de mange positive kundeudtalelser her på hjemmesiden. Gør trygt os til din tømrer på Midtfyn, i Svendborg, Fåborg, Ringe og Nyborg.


Vi forvandler dine drømme til virkelighed. Kontakt Tømrerfirmaet Lars Mortensen og fortæl om dine drømme

Drømmer du om en dejlig udestue til dit hus? Uanset om du kalder det en udestue eller en vinterhave, så er det i princippet det samme, der er tale om: en attraktiv del af hjemmet, der giver dig og din familie mange hyggelige ekstra timer i solens varme indendørs. 


Udestuer og vinterhaver er betydeligt bedre isoleret i dag end tidligere, så dette husets nye rum er en rigtig god investering såvel nu som i fremtiden. Vi har mange års erfaring og besidder stor ekspertise med hensyn til udestuer og vinterhaver. Kontakt gerne Tømrerfirmaet Lars Mortensen, din tømrer på Midtfyn, i Svendborg, Nyborg, Fåborg og Ringe og lad os berette mere om de mange muligheder.


Tømrer Lars Mortensen er en fuldblods fagmand, der hæger om sin faglige stolthed. Det indebærer blandt andet, at vi til enhver tid leverer flotte og holdbare resultater, som vi kan være stolte over. Vi sætter en ære i at arbejde med træ, som er et smukt og alsidigt materiale, der kan anvendes overalt til det meste, og som og giver robuste, naturlige og æstetiske overflader. 


Når dit hjem skal have nye rammer, står Tømrerfirmaet Lars Mortensen klar med rådgivning samt projektering - og vi leverer kvalitetshåndværk, der giver din bolig eller din virksomhed et unikt præg. Benyt derfor trygt Tømrerfirmaet Lars Mortensen, din tømrer på Midtfyn, i Svendborg, Fåborg, Nyborg og Ringe. 


Ring til os og få en snak om dit projekt, så er vi klar med rådgivning og et dugfrisk tilbud til priser, som du med garanti vil synes om.

Læs mere om: Tagarbejde- Køkkenrenovering- Tømrer arbejde

Kunderne siger​​​

Lars har været flink hele vejen igennem og har givet os en rigtig god pris.

Rasmus Nielsen

Lars udført det aftale arbejde og sørgede for at opdater os hele tiden for at kunne følge projektet.

Morten Sørensen

Lars har leveret et fantastisk stykke arbejde, og det blev leveret til tiden.

Katrine Petersen

Kontaktinformationer

Tømrerfirmaet Lars Mortensen

Freltoftevej 81, 5792 Årslev

CVR: 34439168

Telefon: 22 47 11 51

E-mail: tflars@hotmail.dk