Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Solidt og troværdigt tagarbejde i Odense til den rigtige pris. Kontakt Tømrerfirmaet Lars Mortensen

Taget på dit hus udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag eller en tagrenovering er således en stor mulighed for at give din bolig en måske tiltrængt ansigtsløftning – og vi byder på alle former for tagarbejde i Odense. 


Skal taget skiftes, åbner der sig en verden af muligheder. Tømrerfirmaet Lars Mortensen tilbyder professionel rådgivning og inspiration med henblik på dig at vælge det rigtige tag med udgangspunkt i netop din bolig. Vi tilbyder 1. klasses løsninger med markedets bedste materialer fra blandt andet BMC, Monier, Cembrit, Lindab, Icopal og Decca.

Vidste du for øvrigt, at Decra er det stærkeste produkt på markedet? At Decra yder 30 års produktgaranti, og at et nyt Decra tag kan lægges direkte ovenpå det eksisterende tag?

Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde? Få svar på det meste her på Tømrerfirmaet Lars Mortensens hjemmeside

Tømrerfirmaet Lars Mortensen er din professionelle partner til tagarbejde i Odense og overalt på Fyn. En seriøs og kvalitetsbevidst virksomhed, som præsterer millimeter præcist arbejde til den helt rigtige pris. Vi påtager os med glæde alle tømrer- og montageopgaver - alt fra traditionelt tømrerarbejde til renoveringsarbejde, tagarbejde i Odense, udskiftning af døre og vinduer - og meget andet.


Kontakt os gerne snarest muligt og lad os få en konstruktiv snak om tagarbejde i Odense, det koster ikke noget – og vi er altid klar med seriøs og saglig information. Vi giver dig også gerne et frisk og uforpligtende tilbud, som det nok vil være mere end vanskeligt at takke nej tak til.

Læs mere om: Tagarbejde- Køkkenrenovering- Tømrer arbejde

Kunderne siger​​​

Lars har været flink hele vejen igennem og har givet os en rigtig god pris.

Rasmus Nielsen

Lars udført det aftale arbejde og sørgede for at opdater os hele tiden for at kunne følge projektet.

Morten Sørensen

Lars har leveret et fantastisk stykke arbejde, og det blev leveret til tiden.

Katrine Petersen

Kontaktinformationer

Tømrerfirmaet Lars Mortensen

Freltoftevej 81, 5792 Årslev

CVR: 34439168

Telefon: 22 47 11 51

E-mail: tflars@hotmail.dk