Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirma med professionelle og dygtige fagfolk

​Tømrerfirmaet Lars Mortensen er Fyns og Ringes bedste og mest professionelle tømrerfirma, som udfører alt inden for tømrerarbejde, både store og små opgaver. Selvom vi er et mindre firma har vi gode og loyale samarbejdspartnere og kan derfor lave entrepriser, så du får den bedste pris og arbejde af høj kvalitet.

Du får godt håndværk med os som dit tømrerfirma

Tømrerfirmaet Lars Mortensen er et ungt tømrerfirma, som blev startet af Lars i 2012. Ekspertisen hos det unge firma er i top, da Lars har erfaring siden 2007. Vores tømrerfirma lægger stor vægt på at levere et godt stykke arbejde, hvor kvaliteten altid er i top, så du får et langtidsholdbart resultat. 

I vores tømrerfirma er der ingen halve løsninger, du er som kunde altid sikret et ordentligt resultat. Kvalitet og holdbarhed er det vigtigste for os, når vi udfører tømrerarbejde samt, at du som kunde er tilfreds med det færdige resultat. 

​Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer altid ud til dig, når der skal vurderes. Vi vil gerne se, hvad det drejer sig om og komme med den bedste løsning. Vi vurderer ikke over telefonen og det er altid uforpligtende, når vi kommer ud. I vores tømrerfirma  har vi altid kunden i fokus, derfor har vi tæt sparring og rådgivning med kunden hele tiden, så du får det ønskede resultat udført af et professionelt og kvalitetsbevidst tømrerfirma.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi vil meget gerne høre, hvad du skal have ordnet, så vi kan få det fikset hurtigst muligt. Kontakt os på telefon 22 47 11 51 eller på vores e-mail tflars@hotmail.dk.

Kunderne siger​​​

Lars har været flink hele vejen igennem og har givet os en rigtig god pris.

Rasmus Nielsen

Lars udført det aftale arbejde og sørgede for at opdater os hele tiden for at kunne følge projektet.

Morten Sørensen

Lars har leveret et fantastisk stykke arbejde, og det blev leveret til tiden.

Katrine Petersen

Kontaktinformationer

Tømrerfirmaet Lars Mortensen

Freltoftevej 81, 5792 Årslev

CVR: 34439168

Telefon: 22 47 11 51

E-mail: tflars@hotmail.dk