Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fejende flot køkkenrenovering i Odense til den rigtige pris. Kontakt Tømrerfirmaet Lars Mortensen

I Danmark er køkkenet ofte samlingspunktet for familiernes hverdag – sommer som vinter. Mødested om morgenen forinden skole og arbejde, hyggeplads ved aftenstide med madlavning og spisning - og senere aftenkaffe, ikke mindst i weekenderne når tiden flyder sammen med afslapning og hyggeligt samvær i stearinlysenes skær. Derfor skal køkkenet selvfølgelig være sammensat med omtanke og opbygget af de bedste materialer, og det skal selvklart være en køkkenrenovering i Odense eller andetsteds være en gennemtænkt løsning helt ned i den mindste detalje.


Holder du af moderne hvide køkkener, eller foretrækker du for eksempel et køkken i massivt fyrretræ, et køkken der lyser af romantik og nostalgi? Uanset hvad du foretrækker, så forvandler Tømrerfirmaet Lars Mortensen dit køkken helt efter dine ønsker og dit behov – vi er dygtige til køkkenrenovering i Odense og for den sags skyld overalt på Fyn, siger vores kunder.


Vi byder på køkkenrenovering i Odense og anbefaler en kreds af landets bedste køkkenleverandører

Tømrerfirmaet Lars Mortensen samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører – herunder blandt andet Svane Køkkenet, Tvis Køkkener og Aubo Køkkener og Bad. Optimale løsninger uden at det behøver koste en bondegård.


Kontakt Tømrerfirmaet Lars Mortensen snarest belejligt og få en konstruktiv snak om køkkenrenovering i Odense og på øvrige Fyn. Vi kommer gerne ud og måler dit køkken op og har altid et godt tilbud med i baglommen – og vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.


Vi leverer kvalitets håndværk til den rigtige pris, og er meget nøjeregnende med at overholde alle aftaler og levere færdigt arbejde til tiden.

Læs mere om: Tagarbejde- Køkkenrenovering- Tømrer arbejde

Kunderne siger​​​

Lars har været flink hele vejen igennem og har givet os en rigtig god pris.

Rasmus Nielsen

Lars udført det aftale arbejde og sørgede for at opdater os hele tiden for at kunne følge projektet.

Morten Sørensen

Lars har leveret et fantastisk stykke arbejde, og det blev leveret til tiden.

Katrine Petersen

Kontaktinformationer

Tømrerfirmaet Lars Mortensen

Freltoftevej 81, 5792 Årslev

CVR: 34439168

Telefon: 22 47 11 51

E-mail: tflars@hotmail.dk